webMagad civil honlap csomag

14.970Ft49.900Ft

A webMagad honlapkészítés civil honlap csomag kiválóan alkalmas civil szervezetek működésének folyamatos bemutatására. A rendelkezésre bocsátott felület számtalan beállítási lehetőséget kínál, a nyitó- és belső oldalak esztétikusan szerkeszthetők.

A csomag által kínált szolgáltatások listáját ezen leírás alatt, a „További információk” résznél találja.

Ez a csomag tartalmazza mindazon funkciókat, amelyeket az üzleti csomag is, kiegészítve adomány / támogatás gyűjtő modullal. Csak civil szervezetek (egyesületek, alapítványok) és egyházak, vagy szervezeteik rendelhetik.

A csomag rendelhető éves és havi díjfizetéssel. Az első évi díja 49.900 Ft, a további évek díja 29.990 Ft. Havi díjfizetés választása esetén a havi díj 4.990 Ft, rendeléskor az első három havi díj fizetendő, majd a negyedik hónaptól díjbekérőt küldünk a következő hónap díjáról.

Az induló felületet a megrendelő arculatához és termékeihez igazítva elkészítjük, ezután pedig a rendelkezésre álló adminisztrációs felületen bármelyik tartalom szerkeszthető, frissíthető, új tartalmak tölthetők fel, tartalmak törölhetőek. A honlap csomagokhoz rendelhető többnyelvű megjelenés is, egyszeri 5.000 Ft díjazásért. Ha ezt igényli, akkor az itt kiválasztott csomag létrehozása után a rendelési oldalon rendelheti meg ezt is.

A csomag kétféle címen használható. A tárhely létrehozásakor a valasztottnev.webmagad.hu címet elkészítjük, ha nem kíván önálló domaint (pl. sajatnev.hu), akkor ezen a címen az előfizetés lejártáig a honlap használható. Ezt a választott nevet a rendeléskor meg kell adnia.

Minden csomaghoz rendelhető önálló domain, erről a megrendelőnek kell gondoskodnia. Már létező domain ideirányításában segítséget nyújtunk, domain hiányában segítséget nyújtunk a regisztrációban és az ideirányításban. Partnerünknél a domain regisztráció díja 1.500 Ft + ÁFA.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Valamennyi webshop reszponzív (megjelenítő eszközhöz – PC, laptop, notebook, telefon – igazodó) felülettel rendelkezik. Minden honlaphoz beállításra kerülnek a keresőoptimalizálási lehetőségek. A közösségi honlapokkal és keresőkkel való összeköttetés rendelkezésre áll (a Google és Bing kapcsolatot mi hozzuk létre).

Kiválóan és informatikai szaktudás nélkül könnyen konfigurálható sablon és főoldali, aloldali szekciók állnak rendelkezésre, amely segítségével minden honlap egyedivé tehető.

Minden honlaptulajdonos részletes használati leírást kap, amelynek a folyamatos fejlesztés változásait követő frissített változatait is letöltheti.

Külön, egyszeri díjazásért a bloghoz rendelhető több, korlátlan számú nyelven is megjelenő felület létrehozása.

További információk

SSL tanúsítvány

van

Űrlap

korlátlan számú űrlap létrehozására van lehetőség

Videó és beágyazott tartalom

néhány kattintással létrehozható

Google forgalmi statisztika

Az adminisztrációs felületen követhető

Navigációs menü

Hierarchikus szerkezetű menü létrehozására van lehetőség

Projektek bemutatása

főoldali szekcióban és aloldalakon, kategorizálva és címkékkel

Hírek megjelenítés

főoldali szekcióban és aloldalakon, kategorizálva és címkékkel

Munkatársak megjelenítése

főoldali szekcióban és aloldalakon

Tevékenységek megjelenítése

főoldali szekcióban és aloldalakon, kategorizálva és címkékkel

Fotógaléria

teljeskörűen konfigurálható

Eseménynaptár

van

Visszajelzések

főoldali szekcióban

Csomagok

éves díjfizetéssel, havi díjfizetéssel, éves díjfizetéssel szerkesztési szolgáltatással, havi díjfizetéssel szerkesztési szolgáltatással

Tárhely

500 MB

GDPR

Az európai adatvédelmi szabályozás előírásait minden honlap teljesíti