webMagad blog csomag

5.970Ft19.900Ft

A webMagad honlapkészítés blog csomag kiválóan alkalmas magánszemélyek gondolatainak publikálására, kisvállalkozások, civil szervezetek működésének folyamatos bemutatására. A rendelkezésre bocsátott felület számtalan beállítási lehetőséget kínál, a nyitó- és belső oldalak esztétikusan szerkeszthetők.

A csomag által kínált szolgáltatások listáját ezen leírás alatt, a „További információk” résznél találja.

A csomag rendelhető éves és havi díjfizetéssel. Az első évi díja 19.900 Ft, a további évek díja 11.990 Ft. Havi díjfizetés választása esetén a havi díj 1.990 Ft, rendeléskor az első három havi díj fizetendő, majd a negyedik hónaptól díjbekérőt küldünk a következő hónap díjáról.

Az induló felületet a megrendelő arculatához és termékeihez igazítva elkészítjük, ezután pedig a rendelkezésre álló adminisztrációs felületen bármelyik tartalom szerkeszthető, frissíthető, új tartalmak tölthetők fel, tartalmak törölhetőek. A honlap csomagokhoz rendelhető többnyelvű megjelenés is, egyszeri 5.000 Ft díjazásért. Ha ezt igényli, akkor az itt kiválasztott csomag létrehozása után a rendelési oldalon rendelheti meg ezt is.

A blog kétféle címen használható. A tárhely létrehozásakor a valasztottnev.webmagad.hu címet elkészítjük, ha nem kíván önálló domaint (pl. sajatnev.hu), akkor ezen a címen az előfizetés lejártáig a blog használható. Ezt a választott nevet a rendeléskor meg kell adnia.

Minden csomaghoz rendelhető önálló domain, erről a megrendelőnek kell gondoskodnia. Már létező domain ideirányításában segítséget nyújtunk, domain hiányában segítséget nyújtunk a regisztrációban és az ideirányításban. Partnerünknél a domain regisztráció díja 1.500 Ft + ÁFA.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Valamennyi webshop reszponzív (megjelenítő eszközhöz – PC, laptop, notebook, telefon – igazodó) felülettel rendelkezik. Minden honlaphoz beállításra kerülnek a keresőoptimalizálási lehetőségek. A közösségi honlapokkal és keresőkkel való összeköttetés rendelkezésre áll (a Google és Bing kapcsolatot mi hozzuk létre).

Kiválóan és informatikai szaktudás nélkül könnyen konfigurálható sablon és főoldali, aloldali szekciók állnak rendelkezésre, amely segítségével minden honlap egyedivé tehető.

Minden honlaptulajdonos részletes használati leírást kap, amelynek a folyamatos fejlesztés változásait követő frissített változatait is letöltheti.

Külön, egyszeri díjazásért a bloghoz rendelhető több, korlátlan számú nyelven is megjelenő felület létrehozása.

További információk

SSL tanúsítvány

van

Űrlap

korlátlan számú űrlap létrehozására van lehetőség

Videó és beágyazott tartalom

Néhány kattintással létrehozható

Google forgalmi statisztika

Az adminisztrációs felületen követhető

Navigációs menü

Hierarchikus szerkezetű menü létrehozására van lehetőség

GDPR

Az európai adatvédelmi szabályozás előírásait minden blog teljesíto

Csomagok

éves díjfizetéssel, havi díjfizetéssel, éves díjfizetéssel szerkesztési szolgáltatással, havi díjfizetéssel szerkesztési szolgáltatással