Szaktudás nélkül honlapot készíteni?

Szaktudás nélkül honlapot készíteni?

Nyilván, sokakban felmerül, hogy lehet egy honlapot szaktudás nélkül, néhány óra alatt elkészíteni úgy, hogy az korszerű és keresőoptimalizált legyen. Pedig nagyon egyszerű!

Egy honlap elkészítése általában szakértelmet igényel, ez van meg nekünk. A ma emberének általában annyi elég az életéhez, hogy a böngészőt, a szövegszerkesztőt és néhány más alkalmazást kezelni tudjon. Nos, ha valaki ez utóbbiak birtokában van, akkor a webMagad rendszerével össze tud állítani egy honlapot.

Amikor valaki megkapja a kifizetett felületet, tulajdonképpen egy szerkezetében kész reszpontív honlapot talál. Egyoldalas design-t, megfelelően elkészített tartalmi szekciókat, automatikusra állított keresőoptimalizálást. Ha csak annyit tesz valaki, hogy a feltöltött “kamu latin” szövegeket kicseréli a sajátjaira, a képeket saját képeire és végigszalad az alapbeállításokon, már elkészült a honlapja. De ennél lényegesen több lehetőség áll rendelkezésre.

A tartalmi szekciókat előre elkészített sablontárból másokra cserélheti, a betűtípusokat változtathatja, a színeket kicserélheti, a lábléc tartalmait megváltoztathatja. Mindezeket néhány kattintással, ebben persze segít a kicsit “szájbarágós” használati leírás is. Megváltoztatható a felső menüsor, az oldalak szerkezete, a feltöltött kiemelt képek megjelenése. Gyakorlatilag, ha valaki ügyes és el is olvassa a használati leírást, akkor a rendelkezésre álló forrásokból egy teljesen más arculatú, egyedi honlapot is készíthet.

Ha valaki egy honlapot megrendel egy ezzel foglalkozó vállalkozástól, akkor azért százezreket kérnek el, ha igazán jó honlap készül. Itt egy kis ügyességgel ennek az összegnek a töredékéből elkészülhet az új honlap, aminek folyamatos háttér karbantartását, adatmentését, fejlesztését mi közben elvégezzük. Ha valaki igényli, akkor elképzelései szerint a honlap szerkezetét minimális külön díjért mi is elvégezzük, majd a tartalom kezelése már gyerekjáték.