Legyen velünk sikeres!

A webMagad honlapkészítés abban érdekelt, hogy PARTNEREINKET TEGYÜK SIKERESSÉ. Ha a mi folyamatosan fejlesztett honlapcsomagjainkkal ők könnyebben érik el üzleti vagy egyéb céljaikat, az a mi termékünk sikerét is mutatja. Akkor tudjuk mi is, hogy amit készítünk az jó!

A vállalkozások, civil szervezetek tevékenysége ma már akkor lehet igazán sikeres, ha jelen vannak az interneten és úgy vannak jelen, hogy honlapjukat szereti a Google, a számukra fontos témákban a kereső találati listáján jó helyen jelennek meg. Ehhez korszerű technológia és felkészített háttér szükséges.

Egy ilyen honlap elkészítése azonban nem olcsó, elindulás után pedig mindig kérdés, hogy megtérül-e, illetve a megtérülésen túl hoz-e hasznot a honlap. Mindkét kérdésre tudjuk a választ.

Az általunk kínált felületek széles körűen konfigurálhatóak, gyorsan elkészíthető segítségükkel egy korszerű, versenyképes honlap. A honlapcsomagok árát is úgy állapítottuk meg, hogy azok a bekerülés költségeit kényelmesen ki tudják termelni és ezen túl is hasznot hozzanak tulajdonosaiknak.

Magánszemélyek, kisvállalkozók és álmodozók blogja, kis- és nagyobb vállalkozások honlapja, vagy kereskedők webshopja – ezek mind megtalálhatók kínálatunkban. A csomagok rendelkeznek a jó Google találatokhoz szükséges keresőoptimalizálással, ami automatikusan is elvégzi a tartalom optimalizált megjelenését a keresőkben.

Amit kínálunk: könnyen kezelhető felület, kiváló ár / érték arány és produktív online megjelenés.

Tájékozódjon megoldásainkról a honlapon, vagy keresse munkatársunkat további segítségért az alábbi elérhetőségeken!

Erdélyi Károly
+36 20 465 7159